Kuka sanoo Tahdon? – Tarja Enoranta

Kuka sanoo Tahdon?

Kesä on häidenvieton aikaa. Astrologiasta kuulleet ovat saattaneet kuulla myös siitä, että astrologian avulla on mahdollista valita sopiva hääpäivä. Tämän kesän morsmaikuille tieto tulee kyllä liian myöhään, jo järjesteltyjä häitä ei kannata peruuttaa astrologian vuoksi, mutta ehkä tulevat alttarille astelijat pystyvät halutessaan varautumaan tälläkin lailla.
Sopivan ajankohdan valinta tapahtuu ainakin minun nähdäkseni kahdella eri tasolla. Ensin etsitään ajasta mahdolliset suotuisat ajat, ja sen jälkeen katsotaan henkilökohtaisella tasolla hääparin syntymäkarttoja, mikä sopii juuri heille. Uskokaa huviksenne, se on yllättävän työlästä! Ainakin itsestäni oli helpompi päättää häämarssi, juhlamenyy ja kimpun kukat kuin päivämäärä.
Ensi kesä tulee olemaan rakkauden teemoissa tavallisuudesta poikkeava. Rakkauden planeetta Venus perääntyy Juhannuksen jälkeiselle viikolle saakka, ja on heinäkuun loppuun asti hiukan arveluttava kulussaan. Perääntyminen tarkoittaa, että rakkautta on harkittava ja pohdittava nyt todella tarkkaan – mutta näinhän hääparit ovat varmasti tehneet, joten ei huolta perääntyvästä Venuksesta.
Aivan kesäkuun alussa tapahtuu Kuunpimennys, eikä sekään kenties ole tunnelmaltaan sopiva ajankohdaksi elämän tärkeimmälle juhlalle. Astrologisesti ajatellen kesähäiden vietto alkaisi vasta ennen Kesäpäivän seisausta olevasta Uuden Kuun ajasta, 19. kesäkuuta illasta lähtien. Uusi Kuu symboloi aloituksia, ja kun tärkeä ajankohta ajoitetaan kasvavan Kuun puolelle kuukautta, uskotaan alkuun laitetun asian tuottavan myös tulosta ja kehittyvän eteenpäin.
Juhannus on siis oikein mainiota häidenvieton aikaa, sillä Kuu on tuolloin reippaassa kasvuvauhdissa. Samoin viikonvaihde, jolloin kesäkuu muuttuu heinäkuuksi, on yhä kasvavan Kuun aikaa, ja istuu hyvin juhlinnan ajaksi. Jos tuijotamme kuunkiertoa, eivät täydenkuun jälkeiset heinäkuun viikonloput olisikaan enää yhtä suotuisia. Heinäkuun Uusi Kuu saadaan naistenviikolla, ja jälleen kuukauden kaksi viimeistä viikonloppua soveltuvat häävalsseille. Elokuussa 18. päivä ja 25. päivä lupaavat parempaa kehitystä liitolle kuin alkukuussa solmitut vihkivalat.
On melkoista tuuria, jos muutamasta kesänajan suotuisasta viikonlopusta löytyy ihan henkilökohtaisesti täydellinen vihkimisen ajankohta, sillä niin monta astrologista pikkunippelitietoa on otettava huomioon. Vaikka täydellinen, omaan syntymäkarttaan sopiva aika löytyisikin, on se melkoisella varmuudella jonakin maanantai-aamuna ja puoli neljältä aamuyöllä, eli tuskinpa vihkitilaisuuden järjestäminen silloin onnistuisi. Maalaisjärkeä käyttäen ja kompromisseja tehden sopiva päivä löytyy varmasti jokaiselle parille. Täydellisyyteen pyrkiminen lienee turhaa pingottamista, parempi on etsiä vihkiparin omannäköinen hetki, ja keskittyä olennaiseen eli onnen vaalimiseen.

Julkaissut suomenammattiastrologit

Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: