Onnea Vuoden 2014 Astrologille, Astrikselle!

Suomen Ammattiastrologit ry:n valinta Vuoden Astrologiksi 2014 on Astris. Se on vuonna 2013 Facebookiin perustettu keskusteluryhmä, joka saavutti nopeasti suosiota astrologiaa harrastavien keskuudessa. Tällä hetkellä ryhmässä on yli 300 jäsentä.
Vuoden Astrologi -tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai muulle taholle. Vuoden Astrologin valitsee vuosittain Suomen Ammattiastrologit ry, joka on vuodesta 2000 toiminut suomalaisten ammattiastrologien verkostona.
UUSI TULOKAS, LUOVA JUHANNUSLAPSI ASTRIS
Astris on uutta sosiaalista mediaa hyödyntävä matalan kynnyksen kohtauspaikka, jossa voi vapaasti jakaa ajatuksiaan. Keskustelut ja kysymykset astrologiasta auttavat verkostoitumaan muiden astrologiasta kiinnostuneiden kanssa. Ryhmä keskittyy länsimaiseen trooppiseen astrologiaan, mutta ei sulje pois ajoittaisia kommentteja muista astrologian alalajeista. Keskustelu on vilkasta ja keskustelujen sävy on ollut myönteinen, erilaisuutta kunnioittava.
– Astris on juhannuslapsi. Idea syntyi kokon äärellä ja ryhmä käynnistyi juhannusyönä 22.6.2013, kertoo ryhmän perustaja Juhani Nummela. Astrista ylläpitävät myös Inna Tauk, Kaisa Nissi ja Minna Lahtela.
Energialtaan Astris on Aurinko Rapu, Kuu Jousimies ja nousumerkkinä on Härkä. Aurinko, Saturnus ja Neptunus tekevät suurkolmion vesielementissä. Yläsolmu, Kuu ja Saturnus ovat 7. huoneessa. Merkurius, Venus ja Vesta ovat tarkassa yhtymässä 5. luovuuden huoneessa. Ryhmässä on käsitelty esimerkiksi planeettoja, akseleita, vertexiä, transiitteja ja auringonpaluuta.
Jäsenet voivat luoda nimetyn kansion omasta syntymäkartastaan. Muut pääsevät katselemaan karttoja, jolloin oman ja toisten karttojen kommentointi on vaivatonta. Tiedostoihin voi lisätä myös astrologiaa käsitteleviä artikkeleita. Ryhmän hakunimi Facebookissa on Astris Suomi. Se on suljettu, mutta kaikki ryhmän jäsenet voivat kutsua mukaan astrologiaa harrastavia ystäviään.
-Jäsenet tekevät Astriksesta sellaisen kuin se on, kiittää Nummela.

Julkaissut suomenammattiastrologit

Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: