Teini-ikäinen yhdistyksemme – Tarja Enoranta

Kun kirjoitan tätä, Suomen Ammattiastrologien yhdistys on juuri täyttänyt 16 vuotta (11.6.). Uudessa Auringonpaluun kartassa nousee Leijona ja Kuu on Neitsyessä. Muutakin uutta Ammattiastrologien yhdistys on vastikään saanut kuin vuosittaisen Auringonpaluunsa; johtokunnassa tapahtui pientä uusiutumista. Alkoi tuntua siltä, että on aika aktivoitua.

 

Antoni Caba – The Triumph of Day over Night Preceded by Dawn

Joitakin vuosia sitten ryhtyessäni harjoittamaan astrologin ammattia päätoimisesti, oli luonnollista hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Aikaisemmallakin työurallani olen aina kuulunut ammattiliittoon. Astrologin työssä Ammattiastrologien yhdistys on lähinnä liittoa vastaava järjestö, tätä ammattia harjoittavien yrittäjien oma etujärjestö.

Jäsenyyttä hakiessa odotukseni ja toiveeni yhdistykseltä olivat omakohtaisia ja saattoivat olla osaltaan itsekkäitä, yrittäjän uran alkutaipaleella olin tarvitsevalla puolella. Silloin en olisi osannut arvata, enkä mistään astrologisista kartoista päätellä, että vain muutamien vuosien kuluttua kokisin olevani jo enemmän antavalla puolella. Yhdistyksen noviisina puheenjohtajana pohdin jo enemmän sitä, mitä annettavaa minulla on yhdistykselle, ja mitä yhdistys voi antaa niin nykyisille kuin mahdollisille uusillekin jäsenilleen. Itse sain alkutaipaleellani tukea ja tietoakin, ja nyt tavoitteenani on koettaa varmistaa, että myös näinä päivinä ammatillista tukea tarvitsevilla olisi samankaltaiset mahdollisuudet kuin minulla aikoinaan.

Suomen Ammattiastrologit on nykyisellään piskuisen pieni yhdistys. Maassamme toimii myös joitakin porukkaamme kuulumattomia astrologeja, ja haluamme innokkaasti ja lämpimästi toivottaa heidät liittymään joukkoomme. Olemme jäsenistössämme kokeneet vertaistuen arvokkaaksi. Tehtävänämme on saattaa yhteen pitkien etäisyyksien maassamme hajallaan toimivat, useimmiten yksinään yrittävät astrologit. Yhdistyksessä kokeneemmat alalla toimineet haluavat tarjota tietämystään kollegojen avuksi ja hyödyksi. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuuksia toimia yhdessä ja edistää meitä yhdistävän ammatin harjoittamisen edellytyksiä. Yhdistyksessä tarjoamme astrologiaa etsiville luotettavaa, eettistä ja ammatillisesti laadukasta palvelua.

Monien syiden summauduttua Ammattiastrologien yhdistys on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa. Yhdistystä ei suinkaan kannata kuopata 16 vuoden olemassaolon jälkeen. Ajattelin tämän siten, että jos haluan yhdistyksen vireämmäksi, työhön on vain alettava. Otan mielihyvin kulkemaan kanssani kaikki nykyiset yhdistyksen jäsenet toivottavasti vireämmän toiminnan kautta, ja haaveilen tukusta uusia jäseniä tulevien vuosien mittaan. Yhdistyksellä on nyt leijonanousuinen Auringonpaluun vuosi, ja profektiossa Saturnus Ajan herrana, nämä voisi summata tiiviiksi työksi kutsumusammatin edistämiseksi. Toivoakseni yhdistys näkyy tulevalla toimintakaudellani vakaasti astrologian piireissä sekä laajemmin mediassa.

Julkaissut suomenammattiastrologit

Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: