The British Astrological Associations’n vuotuinen konferenssi Englannissa

Kuvassa Anne Sundell, Maurice Fernandez ja Margareta Hedin


Astrological Associations’n konferenssi on kasvanut ja kehittynyt paljon sitten viime käyntini vuonna 2016. Tuolloin osallistuin tapahtumaan saamani stipendin myötä. Oli hienoa huomata kansainvälisten luennoitsijoiden sekä osallistujien määrän lisääntyminen. Tapahtumapaikkana oli Wyboston Lakes -lomakeskus, joka sijaitsee kauniilla paikalla Oxfordshiressa noin kahden tunnin junamatkan päässä Lontoosta. Tällä kertaa matkustin konferenssiin viime vuonna Maailman Konferenssissa, Chicagossa tapaamani ystävän kanssa. 
On suositeltavaa varata paikka ajoissa asumisjärjestelyjen takia sekä saadaksesi osallistua alhaisemmalla hinnalla. Kaikki luennot ja ateriat sisältyivät hintaan. Ainoastaan lauantai-illan tapahtuma ei sisältynyt, mutta siihen on aivan ehdottomasti osallistuttava. Pääset osalliseksi naamiaisia, jonne pukeudutaan astrologisen karttasi mukaisesti. Paras puku julistetaan voittajaksi illan päätteeksi.
Anne ja Melanie Reinhart
Sen lisäksi, että pääset osallistumaan maailman johtavien astrologien luennoille, voit esittää myös kysymyksiä heille suoraan. On erityisen jännittävää voida jutella heidän kanssaan käytävillä tai illallispöydässä, ja se mikä tästä tapahtumasta tekee erityisen, on erittäin rento ilmapiiri ja se, että astrologit sekä osallistujat asuvat samalla alueella. Näin ei voi välttyä törmäämästä toinen toisiinsa tuon tuostakin. Voit myös saada kirjailijan nimikirjoituksen astrologiakirjaasi tai haluta kuvan suosikkiastrologistasi, kuten minäkin. Jaoin niitä juuri Astro-ryhmässä.
Huomasin tällä kertaa, että osallistujia pohjoismaista oli enemmän kuin aikaisemmin – ei kuitenkaan Suomesta. Toivon todellakin, että tähän tulee muutos ensi vuonna! Kansainvälisten puhujien osuus oli kasvanut ja tuonut lisää astrologeja USA:sta. The Organization of Professional Astrologers (OPA) oli totta kai paikalla ja jakoi sekä tietoa että materiaalia, kuten tekivät myös muut astrologiset järjestöt. Konferenssissa voit myös mainostaa omia astrologisia palvelujasi.
On melko vaikuttavaa huomata, että tämä konferenssi järjestettiin jo 51. kertaa! Annan suuren ihailuni kaikille vapaaehtoisille, joiden ansiosta tapahtuma voidaan järjestää vuodesta toiseen. Se on myös merkki siitä, että astrologian varaan voidaan perustaa.
Yksi konferenssin upeimmista paikoista oli kirjakauppa. Sieltä voi valita sekä uusia teoksia että vanhoja herkkupaloja. Suosittelen todella kaikille, että varatkaa matkalaukkuunne tilaa kirjaostoksillenne. Mikäli matkanne varrella satutte piipahtamaan Glastonburyssa, löydätte sieltäkin todella ihania kauppoja. Samalla voitte tosiaankin saada myös kirjaanne henkilökohtaisen omistuskirjoituksen.
Anne ja Chris Brennan
Toki konferenssin yksi tärkeimmistä tekijöistä on suhteiden solmiminen. Iltaisin kokoonnutaan drinkille ja keskustelemaan. Itse olin iloinen voidessani tavata henkilökohtaisesti heitä, joiden kanssa olin ollut yhteydessä vain instagramissa. Noissa tapaamisissa voi mennä todella myöhään…
Tällaisesta konferenssista jää tärkeä muisto. Se on paikka, missä voit arvottaa ja vahvistaa astrologista työtäsi. Se antaa sinulle inspiraatiota ja verkoston, mikä on hyvä muistaa aikoina, jolloin astrologin työ tuntuu haasteelliselta. Suuri toiveeni on saada edes muutamia suomalaisia mukaan osallistumaan ensi vuonna!
Niin ja muuten, Chris Brennan lähettää terveisiä!

Julkaissut suomenammattiastrologit

Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: