Milja Haltsonen

Teen astrologiset tulkinnat ja erilaiset tilaisuudet luottamuksella, ammattitaidolla ja sydän edellä.

Milja Haltsonen

Olen Milja Haltsonen, astrologi ja Henkisen kasvun Kajon toinen perustajajäsen. Astrologia on ollut osa elämänkatsomustani sekä rakkain harrastukseni jo kymmenen vuoden ajan. Nyt olenkin valtavan kiitollinen, että saan tehdä sitä päätoimisena yrittäjänä.

Minulle astrologia on työkalu oivaltaa itsestään valoja ja varjoja, tapa ymmärtää suuria kokonaisuuksia sekä ikäänkuin lempeys-harjoitus itseä kohtaan: en ole viaton, mutta voin oppia. Oppimisessa itsensä syvä ymmärrys auttaa todella paljon. 

Kymmenen vuoden harrastuneisuus näkyy tulkinnoissani luonteeni omaisesti, mikä tarkoittaa, että vaikutteita on tullut erilaisista astrologista haaroista, alahaaroista ja ala-alahaaroista. Mielestäni eri suuntaukset eivät sulje toisiaan pois, vaan kaikesta voi ammentaa parhaat puolet kohti oivalluksia itsestään ja muista. 

Tulkinnat teen videon muodossa, eli ne ovat helposti saatavilla ympäri Suomea. Videoilla avaan mistä päätelmäni muodostuu, jotta voit palata tulkinnan tuomiin oivalluksiin aina uudelleen ja oppia itse astrologiaa samalla. Jos haluat tulkinnan tapaamisen yhteydessä, sovitaan tästä aina erikseen. Minulle on tärkeää, että tulkintani ovat läpinäkyviä ja helposti ymmärrettäviä.

Henkisen kasvun Kajo on kahden naisen unelma: me pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kanssani työskentelee meditointi- ja rentoutusohjaaja Oona Hänninen. Itse olen lisäksi koulutukseltani kulttuurituottaja, joten Henkisen kasvun Kajolle on luontaista tuottaa astrologiaa sisältäviä ja hyvinvointia lisääviä työhyvinvointipäiviä, retriittejä sekä muita tilaisuuksia. Taivas on rajana!

Henkisen kasvun Kajon jokaisen tapahtuman arvoihin kuuluu henkilökohtaisuus, lempeys sekä vihreät arvot.

HENKISEN KASVUN KAJON LÖYDÄT:

Verkosta: https://www.kasvunkajo.fi/

Instagramista: @kasvunkajo

Facebookista: Henkisen kasvun Kajo


Voit olla myös yhteydessä suoraan minuun: milja@kasvunkajo.fi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: