Ammattiastrologit

Suomen Ammattiastrologit ry / Finlands Professionella Astrologer rf

Anne Sundell (puheenjohtaja)

Kirsi Halla-Seppälä (varapuheenjohtaja)

Johanna Vilén (sihteeri)

Paula Parjo

Tarja Enoranta

Timo Kalliokoski

Tarja Karlsson

Kristiina Mäntynen

Virpi Larmila

Erkki Lehtiranta

Soile Naskali

Seppo TanhuaSIVUN PÄIVITTÄMINEN ON KESKEN!

Tarja Enoranta
Kirjalliset astrologiset tulkinnat esim. syntymäkartan tulkinta, ihmissuhde-astrologia, vuosikatsaukset ja lahjakkuusalueiden kartoitus. Ajankuvan konsultaatiot myös puhelimitse. Koulutus- ja opintomateriaalit.

Astrologian Taika
040 5808290
astrologiantaika@gmail.com
www.astrologiantaika.fi

Timo Kalliokoski
Koen, että työni on yhdistää vanha ja uusi tähtiviisaus nykyaikaisen ihmisen perimmäisiä kysymyksiä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Astrologinen metodini on hermeettinen astrologia ja filosofia, jolla tulkinta voidaan räätälöidä yhdistelmänä hedelmöityskartan, syntymäkartan, tykonisen kartan ja tarotkorttien antamia viitteitä. Työstän jatkuvasti kurssimateriaalia ja valmiina on Tarotkorttien maailman Ensimmäinen Kurssi.

Tampere 
050 4329530
timo.i.kalliokoski@gmail.com
https://www.facebook.com/sideerinen/

Tarja Karlsson
Astrologiset tulkinnat kirjallisena, puhelintulkintana sekä tulkintatapaamisissa. Vuositulkinnan ennakoiva astrologia, joka käsittää oman ajan syklit oman elämän aikakellona sekä Räätälöity tulkinta (toivomallesi aiheelle) ovat ehdottomia tulkintasuosikkeja. Astrologisia elämyshetkiä ryhmille ja työyhteisön jäsenille. https://sites.google.com/site/astrologisiatulkintoja/vuosijakson-suursyklit

Rubiinigroup 
Turku
tarja.karlsson@outlook.com
045 6350800
www.rubiinigroup.com

Soile Naskali
Narratiivista, psykologista ja intuitiivista astrologiaa pyrkimyksenä lisätä itsetuntemusta ja tiedostamista. Syntymäkartan tulkinnat sekä ajanlaatuun ja ihmissuhteisiin keskittyvät tulkinnat kasvokkain tai puhelimitse. Elämykselliset astrologian luennot ja koulutukset. Astrologisia kirjoituksia. (En ota uusia asiakkaita tällä hetkellä, 2018)

050 3574881
soile.naskali@ki-shiatsu.fi
www.ki-shiatsu.fi

Seppo Tanhua
Astrologiset tulkinnat lehtiin ja nettisivustoille. Ihmissuhdeastrologia, yrityskonsultaatiot, luennot tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Astrologiaistunnot yritysten henkilökunnalle tai johtoryhmälle. Astrologian kurssit sekä astrologia-aiheiset oppitunnit kouluissa. 

Ki-Life Oy
Tampere
0400 728408
seppo.tanhua@gmail.com 
www.astro.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: