Anne Mari Lampimäki

anne lampimäki

Anne Mari Lampimäki Ammattiastrologi, IT-tradenomi, tarot-tulkitsija, energiahoitaja, regressio-ohjaaja. Eläinrakas crazy catlady.

Anne Mari on toiminut astrologin ammatissa 2017 alkaen ja Suomen Ammattiastrologit ry:n sihteerinä syksystä 2022 alkaen.

Anne Mari erikoistuu etenkin henkiseen-, karma- sekä selvänäköiseen astrologiaan. Tulkinnat toteutetaan pääasiallisesti etänä Zoomin välityksellä sekä kirjallisena ja aina toisinaan kotivastaanotossa Seinäjoelle.

Anne Mari auttaa ihmisiä löytämään astrologian ihmeitä omasta elämästään Nebula -astrologiaopinnoissa, minkä pilottiryhmä aloitti kesällä 2022.

https://www.tahtituuli.com

anne@tahtituuli.com

Mitä voin tarjota sinulle astrologina

Astrologina haluan ensisijaisesti tarjota asiakkaalle kartasta ja hänestä itsestään jotain uutta. Haluan auttaa tätä näkemään asioita uudella tavalla, lähestymään lukkoja ja elämän haasteita jostain uudesta näkökulmasta. Haluan haastaa asiakasta näkemään itsessään jotain positiivista ja antoisaa, mitä minä näen, mutta hän ei, ainakaan vielä.

En tarjoa valmiiksi pureskeltuja vastauksia, vaan haluan laittaa myös asiakkaan töihin, koska silloin kun todellinen oivallus tulee itsestään, se on myös helpompaa laittaa toteutukseen omassa elämässä. Vaikka katson elämää sarkastisen kuivan huumorin kautta, niin tulkintani eivät ole kevyttä hömppää vaan syvällistä ja antoisaa pohdintaa.

Tulkintatapani on suoran rehellinen, mutta aina jokaista yksilöä kunnioittava sekä kuunteleva. Sukellan usein aika nopeasti syvään päätyyn, mutta minulla ei ole koskaan tarve tai tarkoitus painostaa asiakasta puhumaan jostain, mistä tämä ei tahdo puhua.

Henkilökohtaiset tulkinnat

Tarjoan erilaisia sekä eripituisia tulkintoja niin kirjallisena, etänä kuin vastaanotossakin. Kirjalliset tulkinnat ovat tilattavissa verkkokauppani kautta ja ajanvaraus kasvokkain tehtäviin hetkiin (niin etänä kuin vastaanotossa) onnistuu helpoiten ajanvarauksen kautta. Jos sopivaa aikaa ei löydy, minua voi lähestyä myös sähköpostitse.

Astrologian opettaminen

Tulevaisuudessa haluan panostaa lisää mm. astrologian opettamiseen monilla erilaisilla tavoilla. Nebula -opinnot on kokonaisvaltainen, intensiivinen, kokemuksellinen polku sinuun itseesi omaa astrologista karttaasi tutkien. Tarkoitus on tuoda jatkoa Nebulalle vuoden 2024 aikana niin uusille kuin jatkaville opiskelijoille.

Henkilökohtaisten palveluiden lisäksi pyrin tuottamaan myös jatkuvasti jotain uutta ja kiinnostavaa astrologiasta kiinnostuneille, yksi esimerkki on kuukausittain ilmestyvä horoskooppi vuodelle 2023.

Astrologinen polkuni

Tavalla tai toisella astrologian vaikutus on ollut mukana elämässäni alakouluikäisestä saakka; aluksi horoskooppeina ja täysin tietämättömänä, mitä kaikkea astrologia voikaan tarkoittaa.

Kaikki siihen viittaava oli jännittävää ja salaperäistä. Lainasin meidän pienestä kirjastosta kaikki mahdolliset kirjat ”rajatieto” -hyllystä yhä uudelleen ja uudelleen ja ilokseni siellä oli myös astrologiakirjoja, missä puhuttiin mm. planeetoista, huoneista, aspekteista, laaduista ja elementeistä. Halusin niin paljon ymmärtää, mitä ne kaikki tarkoittivat, mutta vaikeaa oli, kun ei ollut edes sitä omaa karttaa saatavilla. Joissain kirjoissa oli ohjeita kartan laskemiseen, mutta kartan laskeminen käsin ilman osaavan ohjeistusta ei ole ihan pala kakkua :)

Teininä huokailin ensimmäisen kerran syntymäkarttojen äärellä, kun löysin sivuston, missä pystyi omansa tekemään, mutta kaikki siinä oli silkkaa kaaosta ja silti samalla aivan hurjan kiinnostavaa. Tuo ensimmäinen näkymä omaan karttaan oli joskus 1996-97 välillä, kun internet alkoi yhtäkkiä olla saatavilla ja lähellä. Ei ollut kuitenkaan somea, mistä lähteä etsimään postauksia astrologiasta ja olin liian pelokas ja epävarma kysymään neuvoa ensimmäisillä esihistoriallisilta keskustelupalstoilta. Asiat jäivät muhimaan ja jatkoin sellaisten asioiden tutkimista, mikä oli kaikkein helpointa: merkit ja planeetat.

Omat opinnot

Päädyin ensimmäisen kerran opiskelemaan astrologiaa ohjatusti vasta syksyllä 2015, mistä lähti liikkeelle intensiivinen vuosi. Se kului pääasiallisesti astrologiaan ja satoihin karttoihin uppoutumalla. En koskaan laskenut, montako tuntia käytin karttatulkintojen harjoitteluun, mutta niitä oli kymmeniä… todennäköisesti satoja. Osaamisen ja itsevarmuuden lisäännyttyä uskaltauduin tekemään ensimmäisiä tulkintoja täysin vieraille ihmisille. Siitä asioiden edettyä omalla painollaan oivalsin, että voisin aivan oikeasti olla ammattiastrologi.

Päätin heittäytyä kerralla syvään päätyyn ja ryhdyin yrittäjäksi syksyllä 2017, noin viikko Jupiterin paluun jälkeen ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kesällä 2020 lähdin opiskelemaan Sielunmatkalla – astrologia koulutukseen, mikä on syventänyt omaa astrologista polkuani edelleen. Astrologina toimiessa on hyvin tärkeää muistaa, että tässä ammatissa ei ole koskaan valmis.

%d bloggaajaa tykkää tästä: