Anne Sundell

Anne Sundell, BN, Valtiotieteiden maisteri, Dip. Mispa, kirjailija, JET

Tulkinnat ja kurssit verkossa ja henkilökohtaisesti, psykologinen karma-astrologinen ja ihmissuhdeastrologia fokuksena. Astrologiset luennot, artikkelit, koulutukseen ja opiskeluun liittyvät kysymykset. Suomen OPA (Organization for Professinal Astrology) liittyvät kysymykset. (Suomi, ruotsi, englanti)

Tolkningar, kurser och föreläsningar, artiklar och utbildning. Främst psykologisk och karma astrologisk inriktning.
(Finska, svenska och engelska)

www.astroservice.fi 

Aloin harrastaa astrologiaa jo -90 luvulla saatuani tietää, että kotikaupungissani Pietarsaaressa järjestettiin astrologian peruskurssi. Opiskelin astrologiaa peräti vuoteen 2017 asti, kunnes aloitin oman astrologisen toimintani.

Kaikenlaista tapahtui siinä välissä. Opiskelin lukion jälkeen kansainväliseksi sairaanhoitajaksi ja pienen lapsen yksinhuoltajana ei ollut paljon ylimääräistä aikaa astrologian opinnoille. Sairaanhoitajan koulutuksen myötä olin myös pariin otteeseen Keniassa ja Sierra Leonessa työskentelemässä. Sen jälkeen psykologia alkoi kiinnostaa niin paljon, että päätin jatkaa opintojani ja suoritin  maisteritutkinnon Åbo Akademissa 2007.  Samoihin aikoihin ensimmäinen kirjani ilmestyi, ja aloitin myös työt sosiaalialalla, missä myös ymmärsin astrologian tärkeyden työskennellessäni ihmisten parissa.

Jossain vaiheessa astrologia alkoi taas voimakkasti palautua elämääni, ja ilmoittauduin MISPAn eli Psykologian Astrologian koulutukseen Iso Britanniaan ja valmistuin 2018 siitä. Koulutuksen aikana heräsi ajatus, että astrologiasta voisi ihan oikeasti tulla työ minulle. Päätin kokeilla ja 2017 aloitin oman toiminimen kautta tekemään tulkintoja sekä erilaisia kursseja ympäri Suomea. Melko  nopeasti totesin, että tämä oli tosiaan se oikea tehtävä minulle, ja sillä tiellä olen edelleen.

Vaikka tämä saattaa kuulosta aika helpolta, se on ollut pitkä ja mutkikas tie, mutta onneksi olen kokenut, että erilaiset astrologiset yhteisöt, kuten MISPA ja OPA (Organization for Professional Astrology) ja Ammattiastrologit ry ovat toimineet vahvana ammatillisena tukena. Ihmisten reaktiot siitä miten näin ”tieteellinen” henkilö  on hurahtanut tälle alalle on myös ollut joskus jopa huvittavaa, mutta kertoo samalla siitä, että ala ei ole vielä tarpeeksi tunnettu Suomessa. 2017 sain yhteyden Suomen Ammattiastrologien kanssa ja sen jälkeen olen ollut mukana hallitustyössä. 

2021 Basam Booksin julkaiseman Karma-astrologian avaimet kirjan pääset ostamaan linkin kautta: https://astroservice.fi/tuote/karma-astrologian-avaimet-varaukset/ Kirjaan on mahdollista saada omistuskirjoitus.

Karma-astrologialla on psykologisen astrologian ohella ihan alusta asti ollut erityisen tärkeä osa työssäni, ja olen kokenut että se on johdattanut minut tähän tilanteeseen, missä nyt olen. Se on myös tuonut minulle paljon uusia ihania ihmisiä elämään ja koen että olen etuoikeutetussa asemassa,  kun tällä tavalla saan olla mukana kirjoittamassa omalta osaltani Suomen astrologista historiaa.

Paulan tekemä haastattelu kanssani: https://youtu.be/LcGu-PL7qz8

Toimin tällä hetkellä yhtenä pääkouluttajana Sielunmatkalla karma-astrologian ja psykologisen astrologian koulutusohjelmassa.

Siitä voit lukea lisää täältä:

PÅ SVENSKA:
Jag heter Anne Sundell och jobbar sedan 2017 som astrolog på heltid. Till min utbildning är jag sjukskötare och Pol. Mag. samt författare. Jag har en astrologisk psykologisk utbildning från MISPA (UK) och en specialisering i relationsastrologi. Mitt företag Astro Service erbjuder tolkningar, kurser, föreläsningar och andra astrologi relaterade evenemang. Du kan kontakta mej på adressen: anne@astroservice.fi eller på 050-3572102 för mer information.

För en kort svensk presentation: https://youtu.be/4ExS2oM4I5k

%d bloggaajaa tykkää tästä: