Vad är en astrologisk analys?

En astrologisk tolkning baserar sig alltid på ditt födelsedatum, ditt födelseklockslag och din födelseort.

Dessa uppgifter behövs för att du skall få din födelsekarta (ditt horoskop). Det finns olika sätt att göra en tolkning.

På nätet hittar du s.k. datagjorda tolkningar. Dessa baserar sej på ett färdigt program som ta fram aspekter och transiter i förhållande till din karta. En sådan tolkning kan dock vara svår att hitta sammanhang i.

En personlig tolkning baserar sej på att astrologen och du samverkar, genom samtal, eller att astrologen gör en tolkning till dej skräddarsydd, baserad på födelsetid. I detta ingår att astrologen undersöker din karta individuellt och kan då beakta helheten samt uppmärksamma de motsägelser som kartan ofta kan visa på.

Med andra ord är en handgjord analys mera exakt och djupgående. Genom att personligen kontakta en astrolog har du även större möjlighet att få just en sådan tolkning som passar din livssituation just nu! Det finns olika typer av astrologiska tolkningar och astrologerna har olika grundutbildningar inom astrologin.

 
Bland Finlands Professionella Astrologer hittar du även svenskspråkiga.
 
 

Professionella Astrologer rf?

Finlands Professionella Astrologer rf är en förening för de yrkesverksamma astrologerna i vårt land. Föreningen grundades år 2000 men existerade redan tidigare under det finska namnet (Suomen Ammattiastrologien Liitto). Syftet med föreningens verksamhet är att uppmärksamma de näringsidkare som utövar astrologi och att uppmuntra till ett etiskt och professionellt arbetssätt i denna yrkesroll.

Sedan år 2000 har namnet Finska Professionella Astrologer rf använts av personer som tillhör föreningen och har etablerats som en försäkran om att en sådan yrkesutövare är pålitlig och bekant med de etiska spelregler som föreligger inom yrket. Liknande föreningar för verksamma astrologer finns runtom i världen, t.ex. i Storbritannien och USA. Vi har alla gemensamma tankegångar och följer samma spelregler. En Professionell Astrolog är en person som till fullo behärskar astrologins grunder, och som i sin yrkesroll avsevärt har utvecklats från dessa. De etiska spelreglerna faller sig naturligt och genomsyrar den professionella astrologens arbetsmetoder.

Benämningen Professionell Astrolog har även fått fotfäste i finländsk media och uppmärksammats i både tv- och radioprogram genom åren. Föreningen anordnar även seminarier och deltar i mässor, samt i andra offentliga evenemang. Finlands Professionella Astrologer har setts som ett språkrör för astrologin och dess utveckling.

Eftersom astrologin i sin helhet uppmärksammats avsevärt under senaste år, betyder detta också att det finns ett större antal yrkesverksamma astrologer i vårt land. En del av dessa hittar du inte på våra sidor. Om du är verksam som astrolog eller ser dig själv på väg in i denna yrkesroll, är du mycket välkommen med i vår förening. Du kan sända oss en fritt formulerad medlemsansökan till vår e-post.

Medlemsavgifer är 40e (2021).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: