Erkki Lehtiranta

Erkki Lehtiranta

Henkisen astrologian konsultaatiot, kirjallisesti ja suullisesti. Vuosikatsaukset, karttavertailut. Henkisen astrologian luennot, kurssit ja koulutusohjelmat. Kurssimatkat mm. Kreetalle.

Smiling Stars, Helsinki

info@smilingstars.fi
0400 761939

www.smilingstars.fi

Olen FM, ammattiastrologi Erkki Lehtiranta ja olen henkisen astrologian uranuurtajia Suomessa. Aloitin astrologian harrastuksen 1970-luvun lopulla ja yhdistin opiskeluuni alusta lähtien karmalliset ja henkiset komponentit.

Ensimmäiset henkisen astrologian työpajani pidin 1990-luvun alkupuolella. Olen siitä lähtien tehnyt yli 200 viikonloppukurssia ja 2000-luvun puolivälistä lähtien lukuisia vuoden mittaisia Henkisen astrologian koulutusohjelmia. Seuraava alkaa syksyllä 2021, siitä löydät lisätietoa kotisivuiltani.

Olen toiminut myös mm. Suomen Ammattiastrologit ry:n varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana sekä kirjoittanut 12 kirjaa henkiseen kehitykseen liittyvistä teemoista.

Kirjoistani kolme on keskittynyt puhtaasti astrologiaan: Astrologia ja Henkinen Tie (4. painos 2019), Astrologiset syklit ja elämänhallinta (2010; kirjoitettu yhdessä Sven Stenbergin kanssa) ja Astrologia ja hyvinvointi (2. painos 2020). Näihin ja muihin kirjoihini voit tutustua verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/smileshop/

Keskeinen kysymys työssäni on henkisen evoluution periaate: miten astrologia voi auttaa meitä nousemaan mahdollisuuksiemme tasolle. Tähän henkinen astrologia voi antaa vastauksia. Tutkin syntymäkarttaa elämänkaarisuunnitelman näkökulmasta. Tässä nousee esiin se, mitä olemme tuoneet menneistä elämistämme nykyiseen inkarnaatioomme kohdattavaksi, työstettäväksi ja opittavaksi. Erilaiset syklit ja ajan vaihtuvat laadut aktivoivat näitä karmallisia tekijöitä ja oppiläksyjä elämässämme.

Teen henkisen astrologian tulkintoja sekä suullisesti vastaanotollani Helsingissä, Zoomissa ja puhelimessa että kirjallisesti. Ajanvaraukseen pääset täältä: https://vello.fi/smilingstars/

Kirjallisen tulkinnan tilauksen sekä etä- ja lähipalveluiden maksun voit suorittaa verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/smileshop/

Lisätietoja palveluista, koulutuksista, matkoista ja kirjoista löydät myös kotisivuiltamme www.smilingstars.fi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: