Heli Nuotio

Heli Nuotio – esoteerinen astrologi

Ph.D.E. kand., medianomi AMK, MAT, graafinen suunnittelija

Esoteeriset karttatulkinnat, esoteerisen eli sieluastrologian kurssit perusteista jatkokursseihin sekä ajattoman viisauden filosofian kurssit. Astrologiaan ja ajattomaan viisauteen liittyvät luennot, artikkelit ja koulutukseen liittyvä neuvonta.

“Jos sinussa on rakkautta, olet onnellinen voidessasi palvella muita ja niin sinulla on oikeus antaa myös muiden palvella sinua.” Ami – Tähtien lapsi

Lapsuudesta asti astrologia kiinnosti minua. Tiesin, että jossain vaiheessa opiskelen sitä ihan oikeasti. Se tapahtuikin sitten 90-luvun alussa. Löysin kutsumukseni Thorwald Dethlefsenin kirjasta ”Kohtalo on haaste”. Luettuani sieltä planeettasymbolien kuvaukset tiesin, että oli mentävä kursseille. Seppo Tanhua oli henkilö, joka veti minut puoleensa kursseillensa ja usealle hänen järjestämälleen astrologialeirille.

Vuosi 1997 oli käänteentekevä, koska ymmärsin taas uuden asian, joka oli kansainvälisyys. Tuli tunne, että sitä lisää. Kuin kohtalon oikusta hyvin pian sen jälkeen päädyin Astrologisen seuran järjestämälle Alan Okenin luennolle Helsingissä. Olin jo siinä vaiheessa varannut myös paikan Amsterdamissa järjestettävään konferenssiin, missä Alan oli pääpuhujana. Siellä tutustuin häneen paremmin ja se tuttavuus johdatti minut University of the Seven Ray’n järjestämälle 5-vuoden esoteerisen filosofian tohtorikurssille Tanskaan. Pääopettajana oli Michael Robbins Yhdysvalloista. Tapasimme 5 vuoden aikana 2 kertaa vuodessa aina 10 päivää kerrallaan. Se oli todellista intensiivioppia.

Tuon kurssin sekä sitä seuranneen n. 20 vuoden opiskelun seurauksena asetin pääpainon esoteeriselle astrologialle, joka tarkastelee syntymäkarttaa sielun näkökulmasta. Jokaiselle astrologiselle merkille, huoneelle ja planeetalle on korkeampi merkityksensä, jonka lisäksi kuvaan otetaan mukaan vielä ns. 7 sädettä. Opiskelu jatkuu ja jatkuu…

Sillä tiellä olen siis edelleen. Aloin systemaattisen  koulutustoiminnan n. 2,5 vuotta sitten, vaikka aikaisemminkin olin pitänyt kursseja sekä toiminut tulkkina ja kääntänyt lukemattomia astrologiaa ja ajatonta viisautta koskevia tekstejä. Nyt päätyöni on toimia esoteerisen astrologian pääkouluttajana Astrolotus koulutusohjelmassa. Koulutus kestää 3 vuotta. Lisätietoja koulutusohjelmasta saat osoitteessa: https://astrolotus.fi

Toimin siis tänä päivänä ammattiastrologina. Teen tulkintoja henkilökohtaisesti ja zoomilla tai skypella – tai vaikka puhelimitse. Tulkintani painottuvat esoteerisesti eli sielun näkökulmaan, vaikka toki katselen karttoja myös perinteisesti tutummallakin tavalla eli persoonan elämään liittyen. Tarot-kortit kuuluvat pienenä osana tulkintoihini. Tulkitojen lisäksi järjestän kursseja esoteeriseen astrologiaan liittyen pääasiallisesti zoomilla näinä aikoina.

Astrologin ja kouluttajan työssä pyrin auttamaan ihmiä löytämään omat vahvuutensa ja tunnistamaan haasteensa ja sitä kautta edistymään henkisellä  polulla ihmiskunnan palvelutehtävässä. Tärkein tehtävämme on kehittää itseämme paremmaksi ihmiskunnan jäseneksi ja siten kantaa oma kortemme kekoon ihmiskunnan kohottamiseksi ja pelastumisen puolesta.

Tärkeänä tehtävänäni pidän myös viedä eteenpäin tietoa esoteerisen eli sieluastrologian periaatteista järjestämällä aiheesta koulutusta ja tarjoamalla tulkintoja.

Muilta ammateiltani olen toiminut nuoruudessani matkaoppaana mm. Italiassa, 27 vuotta it-kouluttajana sekä 15 vuotta graafisena suunnittelijana.

Voit ostaa verkkokaupastani mm. kursseja, astrologiset opiskelukortit, tulkinnat sekä ihania astrologisia koruja. Tervetuloa tutustumaan klikkaamalla allaolevaa logoa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: