Jenna Kari

Ammattiastrologi, luontaishoitaja, sosionomi amk

Olen Jenna, intohimoinen astrologi ja kiinalaisen lääketieteen harjoittaja. Yritykseni AstroAmetistin kautta teen astrologisia syntymäkarttatulkintoja ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvia rentoutus- ja energiahoitoja.

Olen mukana 3-vuotisessa Sielun matkalla -astrologikoulutuksessa. Astrologiaa olen opiskellut myös kirjallisuuden, verkkokurssien ja workshopien kautta.

Astrologiset tulkinnat teen kirjallisessa muodossa. Tulkintani pohjautuvat länsimaiseen, perinteiseen astrologiaan sekä psykologiseen ja karma-astrologiaan.

Mielestäni jokainen syntymäkartta on kuin kosminen aarrearkku. Se tuo valtavasti ymmärrystä ja antaa selityksiä. Syntymäkartta voi selittää sinua tavalla, jolla et ole koskaan aiemmin tullut nähdyksi ja kuulluksi. Kartta tuo esille ainutlaatuiset piirteesi, suurimman potentiaalisi, haasteesi, syvimmät haavasi ja toiveesi. Se auttaa ymmärtämään, miksi olet sellainen kuin olet, ja se on myös polku parempaan versioon itsestäsi.

Tehtäväni on kääntää astrologian symbolista kieltä ymmärrettävään muotoon ja toimia sanansaattajana tähtien ja ihmisten välillä.

https://www.astroametisti.fi/

IG: @astro_ametisti

%d bloggaajaa tykkää tästä: