Johanna Vilén

Ammattiastrologi, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja kuvataiteilija

Johanna Vilén
Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A 33230 Tampere
050 5605173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com

Astrologiset sekä tarot tulkinnat tapaamisen yhteydessä, puhelimitse, skypen tai zoomin välityksellä.

Yhteydenotot tämän linkin kautta

Tutkin astrologiaa henkisessä että psykologisessa sekä karmallisessa mielessä. Olen erityisesti kiinnostunut Jungin syvyyspsykologiasta, arkkityypeistä, mytologiasta sekä ihmisen alitajunnasta. Viikoittaiset yleisen ajan pohdinnat löytyvät sivuiltani kohdasta pohdintoja ajasta.

Löysin astrologian kesäkuussa 1997, ja tämä ajankohta muutti elämääni pysyvästi. Olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti, niin Suomessa kuin myös englanninkielisillä kursseilla. Vuodet 2007 – 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n. Vuosien varrella olen pitänyt paljon kursseja, koulutuksia sekä luentoja. Tällä hetkellä koulutan Sielunmatkalla koulutusohjelmassa sekä perus- että psykologista astrologiaa sekä mytologiaa.Astrologiassa olen mieltynyt Jungimaiseen syvyyspsykolgiaan, syy-yhteyksiin sekä symboliikkaan. Yhdistän astrologiaan paikoin myös tarot kortteja. Näiden symbolimaailma tukee toisiaan. Jungimainen astrologia pitää sisällään arkkityyppisen sekä mytologisen ajattelun.

Astrologian tärkein tarkoitus mielestäni on yksinkertaistaa elämää sekä löytää avain, jolla voi avata niitä ovia, mitä elämä meille kaksin käsin ojentaa. Sen on käytännön elämää.

Jokaisen elämän on taivalta itsensä luo. -Hermann Hesse

%d bloggaajaa tykkää tästä: