Katja Lummesaari

Katja Lummesaari
Ammattiastrologi, yhteisöpedagogi AMK, sosiaalialan moniosaaja, mindfulness tunnetaitovalmentaja

Henkiseen ja psykologiseen astrologiaan pohjautuvat henkilökohtaiset ja yksilölliset tulkinnat etänä zoomin välityksellä. 

www.katjalummesaari.fi

katja@katjalummesaari.fi

Missioni on auttaa astrologian avulla ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan itseään ja pohtimaan elämäänsä kaikissa sävyissä syvemmältä tasolta, jotta voisi löytää ymmärryksen ja merkityksen oman elämänsä kokemuksille.

Monet ovat kysyneet, mistä astrologia on tullut elämääni, enkä ole ikinä osannut vastata tuohon kysymykseen. Se on jotakin, joka on ollut minussa aina. Astrologia ei ole koskaan ollut minulle pelkkä harrastus tai jokin irrallinen osa itsestäni. Se on tapani peilata, katsoa, kokea, tuntea ja hengittää elämää.

Jo alta 10-vuotiaana opettelin Aurinkomerkit ulkoa. Ensimmäisen astrologia kirjani ostin, kun olin 14-vuotias. Astrologia onkin kulkenut mukanani yli 20 vuotta. Tapani tehdä sekä tutkia astrologiaa, on muuttunut valtavasti sen aikana ja sen myötä, kun olen itse muuttunut ihmisenä. Ajatus astrologin työstä on kytenyt vuosia, mutta vasta vuonna 2022 uskalsin lähteä kokeilemaan siipiäni astrologina. Lopulta yritykseni näki päivän valon 1.2.2023.

Astrologia jota teen, pohjautuu henkiseen ja psykologiseen astrologiaan. Teen syntymäkarttaan pohjautuvia tulkintoja, vuositulkintoja sekä ihmissuhdetulkintoja. Vuosien varrella olen käynyt lukemattomia kursseja ja workshoppeja astrologiasta sekä olen ollut mukana myös kahdessa suomalaisessa astrologisessa koulutusohjelmassa, Sielun kartta -koulutuksessa sekä vuoden verran Sielun matkalla -koulutusohjelmassa. 

Olen ihmisenä ja astrologina aito, herkkä ja lempeän suorapuheinen persoona, joka suhtautuu työhönsä suurella vastuullisuudella. Niinpä et tule koskaan kuulemaan suustani absoluuttisia totuuksia tai väittämiä, koska mielestäni jokainen meistä peilaa tätä maailma omien linssiensä läpi, eikä mikään totuus voi koskaan selittää tätä mystistä ja kaunista kokonaisuutta, jossa elämme. 

Minun tulkintani on niille, jotka haluavat tutkia itseään syvältä oman mielen sekä sielun eri kerroksista ja ovat valmiita tutustumaan itseensä syvemmältä tasolta. Ennen kaikkea tulkintani on niille, jotka haluavat kohdata kaikki elämän värit ja sävyt, niin valot kuin varjotkin.

Ajan tulkintaan voit varata suoraan osoitteesta: https://katjalummesaari.fi/ajanvaraus/

%d bloggaajaa tykkää tästä: