Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi Halla-Seppälä
Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja elävän astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee tulkintoja asiakkaille puhelimitse.

Itsetuntemusastrologian keskus Centre for Self-Awareness Astrology

www.kirsihallaseppala.fi

Astrologia on matka itseoivallukseen peilaamalla ihmisyyttä ja elämän ilmiöitä luonnon rytmien, vuodenaikojen vaihtelun ja ajan syklien avulla.

Harjoittamani astrologia elää ja päivittyy sitä mukaa, kun itse kasvan ja opin uutta. Muutos tietoisuudessa näkyy aina myös tavassani tehdä astrologiaa.

Aloitin astrologian opiskelemisen aikoinaan (vuonna 1989) rakastuttuani Jungilaiseen psykologiaan juurensa juontavaan psykologiseen astrologiaan. Oman maailmankatsomukseni vuoksi läsnä on kuitenkin aina ollut vahvasti myös henkinen ja karmallinen ulottuvuus.

Astrologia jota harjoitan ja opetan ei kuitenkaan noudata mitään tiettyä vallalla olevaa suuntausta. Parhaiten sitä voi kuvata sanoilla shamanistinen elävä astrologia, sillä itselleni todellinen astrologia on elävää ja kokemuksellista tietoa. Se on sydänyhteyttä ja sisäistä näkemistä vahvistava, aitoa ymmärrystä antava ja elämää muuntava väline.

Oikein käytettynä astrologia voi auttaa meitä näkemään ne kohdat itsessämme, jotka saavat meidän toimimaan tiedostamattomalla tavalla.

Uskon että meidän ei niinkään ole tärkeää tai hyödyllistä oppia astrologiaa, vaan oppia astrologiasta ja astrologian avulla. Pohjimmiltaan kyseessä on vihkimyspolku, jota kuljetaan elämällä, kokemalla ja näkemällä, luonnon syvän viisauden ohjaamana.

Tarjoan ammattitaitoista, asiakasta kunnioittavaa ja vastuullista astrologista konsultaatiota sekä koulutusta. Tulkintojen toteutustapa vaihtelee ajoittain, sillä päivitän palvelujeni rakennetta sitä mukaa kun koen tarvetta uudistaa lähestymistapaani. Tällä hetkellä tarjoan tulkintoja puhelimitse ja shamanistisia matkoja etänä videopuhelun avulla. Hinnastooni, ajankohtaiseen palveluvalikoimaan ja kuvauksiin tarjoamistani tulkinnoista pääset tutustumaan täällä.

Voit myös tutustua paremmin astrologisiin näkemyksiini, siihen miten tulkitsen karttoja ja koen ajan energiat, sekä siihen millainen oma polkuni innokkaasta 12-vuotiaasta astrologianharrastajasta yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi ammattiastrologiksi on ollut lukemalla blogiani, artikkeleitani ja kuuntelemalla radio-haastattelujani täällä: Media-arkisto.

%d bloggaajaa tykkää tästä: