Paula Parjo


Kiinalainen Neljän Pilarin astrologia; ratkaisukeskeiset tulkinnat, vuositulkinnat, kasvotusten tai puhelimitse.

Kinesisk astrologi: Ödets Fyra Pelare; lösningsorienterade tolkningar, årstolkningar, personliga eller per telefon.

Chinese astrology: Four Pillars of Destiny; solution orientated readings, readings for the year, personally or on phone

www.noctiluca.fi

Hei, olen Paula Parjo, fengshui-konsultti ja ammattiastrologi Kymenlaaksosta. Saattaa tuntua ehkä hiukan hassulta, että astrologi esittelee itsensä myös fengshui-konsulttina, mutta oikeastaan en voi erotella näitä rooleja toisistaan, sillä ne ovat osittain päällekkäiset.
Oikeampaa olisi ehkä esitellä itsensä kiinalaisen metafysiikan
ammattilaisena. Kiinalainen kosmonologia on niin vahvasti läsnä sekä
työssäni, että ajatusmaailmassani, että voin jo väittää sen värittäväni koko maailmankuvaani.

Harjoitan useita eri metafyysisiä menetelmiä, joista kiinalainen neljän pilarin astrologia on minulle se tärkein ja mielekkäin työkalu. Menetelmänä neljä pilaria on hyvin erilainen kuin länsimainen astrologia.

Neljä pilaria

Kiinalainen kosmonologia perustuu taolaiseen maailmankatsomukseen ja perusajatuksena on, että ihminen on yhtä maailman ja taivaan kanssa. Taivaan ja maan energiat heijastuvat ihmiseen ja ihmisen toimiin. Ihmisellä on kuitenkin aina mahdollisuus valita, kuinka toimia ja hyödyntää lahjojaan. Neljä pilarin astrologia, sizhu, tunnetaan myös nimillä kahdeksan merkkiä, eli bazi. Näennäisen yksinkertainen menetelmä on kuitenkin erittäin moniulotteinen. Luova elinvoima kuvataan qi’ nä, jolla on vastaanottavaisempi tai läpitunkevampi muoto, eli enemmän yin- tai yang-muoto. Elinvoima kuvataan paitsi passiivisena tai aktiivisena, myös elementtilaaduin.

Kiinalaisittain ajatellen elementtejä on viisi ja ne ovat ominaisuuksiltaan varsin erilaiset kuin länsimaisessa astrologiassa on perinteisesti ajateltu elementtejä. Neljä pilaria ilmaistaan taivaallisin runko- ja maallisin oksa -parein, jotka kuvaavat ihmisen luonnetta, lahjoja, heikkouksia ja taipumuksia, mutta myös ihmissuhteita, suotuisia ja haasteellisia elämänjaksoja jne.

Dynaamisessa osassa, onnenpilareissa, kuvataan kunkin ajanjakson ajankohtaisia teemoja, jotka vaikuttavat ihmiseen. Näihin kun yhdistetään ajankohtaiset vuosi- ja kuukausipilarit, voidaan jo tulkita hyvin syvällisesti ihmisen elämään vaikuttavia energioita.

Opinnot

Kiinnostuin neljän pilarin astrologiasta fengshui-opintojen yhteydessä ja luettuani muutaman kirjan aiheesta, kaipasin jo syvällisempää tietoa. Ensimmäisen kurssini opiskelin englanniksi vaativan mestarin johdolla; kurssi oli hyvin intensiivinen puolivuotisjakso, joka vei täysin mukaansa. Olen myöhemmin opiskellut useiden aasialaisten mestareiden ja opettajien johdolla, päivittäen säännöllisesti osaamistani. Seuraan myös aktiivisesti kansainvälisiä foorumeita ja pidän yhteyttä ulkomaisiin kollegoihin. Olen opiskellut myös muita kiinalaisia astrologisia menetelmiä kuten purppuratähden astrologiaa, ziweidoushua, mutta en harjoita menetelmää ammattimaisesti.
Astrologia puhutteli minua ja hyvin nuorena ja olenkin palannut niin sanotusti juurilleni aloitettuani länsimaisen karma- ja sieluastrologian opinnot elokuussa 2020. Toivon näiden opintojeni päätyttyä hallitsevani aiheet ammattimaisesti, jotta voisin tarjota astrologisia palveluitani monipuolisesti.

Tulkinnat

Koen mielekkäämmäksi tehdä tulkintoja ratkaisukeskeisesti, lähtökohtana asiakkaan elämäntilanne ja mahdolliset ongelmat, kuin tehdä yleistulkintoja. Lisätietoja tulkinnoista on saatavilla verkkosivultani http://www.noctiluca.fi tai sähköpostitse osoitteesta paula@noctiluca.fi .

Tapaamisiin!
%d bloggaajaa tykkää tästä: