Saila Kokkonen

Saila Kokkonen

Ammattiastrologi, kauppatieteiden maisteri (KTM), yhteiskunnallinen yrittäjä, lifecoach 

Uraan, elämänmissioon, ihmissuhteisiin ja suvun henkiseen perintöön painottuvat tulkinnat etänä Zoomin välityksellä, suomeksi tai englanniksi. Lisäpalveluina tarjolla kirjalliset tiivistelmät ja henkinen valmennus.

www.purposeworks.fi

saila@purposeworks.fi 

Palveluni on erityisesti suunnattu henkilöille, joilla on kiinnostusta oppia lisää

  • itsestään ja elämänmissiostaan, voimakkaammin oman sielun kasvusuunnan mukaisesti elämisestä, ja mahdollisesti ‘eri maailmojen’ välillä sukkuloimisesta
  • ihmissuhteistaan ml. parisuhde, lapsi-vanhempi-dynamiikka, oman suvun traumat tai henkinen perintö yleensä

Astrologisessa lähestymisessäni tärkeimpiin periaatteisiini lukeutuvat yksilö- ja kokemuslähtöisyys sekä luonnollisten syklien mukaan eläminen. Motivaationi ryhtyä astrologiksi lähti siitä tähtitieteellisestä hyödyn määrästä, jota koin itse saavani mitä enemmän opin omasta syntymäkartastani, jota hyötyä halusin alkaa jakamaan muillekin. Olen äärimmäisen onnellinen esim. pystyessäni auttamaan asiakasta näkemään ja hyväksymään eri osasia itsessään juuri sellaisena kuin on. Koen olevani parhaimmillani, kun saan kuulla asiakkaan itsensä kertovan elämästään, jolloin saan neulottua tulkinnan verkkoa kiinni hänen omaan kokemukseensa. Koen että astrologia on ensimmäinen asia elämässäni jossa saan kunnolla hyötykäyttöön ‘pisteidenyhdistelysupervoimani’, sillanrakentamisen maailmojen välillä, symboliikan tulkinnan, toisissa erityisyyden näkemisen ja keittiöpsykologin luonteeni. 

Lähtökohtani elämään on kuitenkin ollut melko suorituskeskeinen. Astrologian myötä olen herännyt luontaisten syklien ja ajan laadun merkitykselle, etenkin sitä myötä kun elämä on avannut merkityksellisimpiä ovia nimenomaan suorittamiseen liittymättömillä alueilla – joille voin täysin nähdä ajan kypsyneen, kun tutkin ajan laatua. Näin ollen toivoisin voivani tukea asiakkaitani myös paremmin surffaamaan ajan flow’ta suoritusyhteiskunnan päätä-seinäänhakkaamis-meiningin sijaan. Osa palveluistani tähtää astrologian ja henkisen valmennuksen yhdistämiseen. Motivaationi tähän on se, että astrologian mukaantuominen coachaamiseen mahdollistaa yksilöllisemmän lähestymistavan jossa yksisilmäisen tavoitehakuisuuden sijaan kunnioitetaan henkilön energisiä lähtökohtia ja kunkin ajan laatua toiminnan ohjaamiseen. 

Polkuni on kulkenut kauppatieteiden maisterin tutkinnon kautta kansainväliseen liiketoimintaan ja yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen, yhteisöjen rakentamisen ja kasvatustieteiden kautta lyhyeen käväisyyn Women’s Spirituality PhD-ohjelmassa (California Institute of Integral Studies -yliopistossa) todetakseni, ettei määrämuotoinen, vanhakantainen korkeakoulutus ole enää minua varten. Kiinnostukseni yksilöiden ja yhteisöjen kasvamiseen/kehittymiseen on matkan varrella jalostunut aina vain henkisempään ja holistisempaan suuntaan. Matkani astrologian parissa tässä elämässä alkoi 2016 tilatessani ensimmäisen kirjallisen tulkinnan, josta jo löysin todella paljon osuvaa ja kuvaavaa omasta persoonastani ja tuntemuksistani. Kiinnostus kehittää omaa ymmärrystä astrologian ‘teknisemmästä puolesta’ heräsi kuitenkin vasta myöhemmin, ja sille tielle lähdettyäni olen kyllä humpsahtanut vauhdilla syvälle. 

Kalat Uusikuu 2022 (lähellä MC:täni) oli ns. herätyksen hetki, jolloin ääni päässäni tokaisi, että minusta tulisi astrologi. Olin juuri jättäytynyt ‘sapattivapaalle’ palkkatyöstäni, selvittääkseni mitä isona oikein halusinkaan tehdä, mutta tämän viestin sisältö tuli kyllä melkoisena yllätyksenä tuolloin. Tiesin kuitenkin heti että näin oli löytäessäni Kirsi Halla-Seppälän  Sielunkartta-koulutuksen (04/2022-03/2023) elävästä astrologiasta. Tämä koulutus toimikin astrologisen koulutukseni tähänastisena ‘selkärankana’, jonka ohella olen imenyt tietoa lukuisista eri lähteistä ja näkökulmista, kiinnostuksenani sielun polun mukainen kasvu ja erityisesti ihmissuhteet sillä polulla, ‘taaksepäin’ historiassa ja ‘eteenpäin’ tulevaan. 

Iso osa koulutustani tuntuu olevan myös jostain korkeammasta tuleva ohjaus/aktivoinnit, koska uneni pyörivät voimakkaasti astrologian parissa. Vaikka mielettömät välähdykset öisin tuntuvatkin selviltä, aamulla jäljellä olevat muistikuvat ovat suhmuraisia ja taitojen maadoittaminen arkitodellisuuteen tulee varmasti olemaan elämänmittainen polku. Olen kuitenkin äärimmäisen kiinnostunut ihmiskunnan kollektiivisesta alitajunnasta ammentamisesta, ja koen astrologisen tulkinnanteon nimenomaan jonkinlaiseksi kanavoinniksi, jossa itse toimin viestinvälittäjänä mutta jossa varsinainen lähde on nimenomaan kollektiivi tai jokin ‘korkeampi’ (Kuu-Khiron-yhtymäni sijaitsee 12. huoneessa Kaksosissa).

%d bloggaajaa tykkää tästä: